Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Trzoda Chlewna
2007
|
45
|
01
|
Tytuł artykułu
Poubojowe czynniki kształtujące jakość wyrobów mięsnych
Autorzy
Janiszewski P.
,
Borys A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zywnosc
mieso wieprzowe
przetwory miesne
jakosc
uwarunkowania
czynniki poubojowe
warunki przechowywania
dojrzewanie miesa
przeciwutleniacze
technologia produkcji
konferencje
Baltimore konferencja
Wydawca
-
Czasopismo
Trzoda Chlewna
Rocznik
2007
Tom
45
Numer
01
Opis fizyczny
s.46-48,fot.
Twórcy
autor
Janiszewski P.
Dział Surowcowo-Inżynieryjny, Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego w Poznaniu
autor
Borys A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-64ea3ea4-752a-4c48-9017-f1ef96ad6afc
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.