Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1964
Tom
18
Numer
04
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
04
artykuł:
Przestępczość a niedoskonałość kontroli
(
Marecki J.
)
artykuł:
Kuchnia w małym zakładzie
(
Pazdera L.
)
artykuł:
Kwiaty i zieleń w zakładach gastronomicznych
(
Kaczorowska A.
)
artykuł:
Wymiana praktyk jako jedna z form współpracy z zagranicą
(
Hillenbrand K.
)
artykuł:
Odpowiadamy na pytania
artykuł:
Badania wstępne i okresowe oraz szczepienia ochronne
(
Chrzanowski W.
)
artykuł:
Zdolności produkcyjne przemysłu chłodniczego na odcinku mrożonych półfabrykatów i produktów
(
Borsinski T.
)
artykuł:
Pobudzają apetyt, uspokajają, irytują, męczą
(
Gorski M.
)
artykuł:
Kultura obsługi na co dzień
(
Wcislo S.
)
artykuł:
Wynalazczość pracownicza wciąż słabo się rozwija
(
Fleszar A.
)
artykuł:
Gastronomia i hotelarstwo na świecie
artykuł:
Oliwki źródło zdrowia
artykuł:
Oczyszczanie i utrwalanie ziemniaków i warzyw
(
Grzelska J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.