Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
World Scientific News
2019
|
115
|
Tytuł artykułu
The effect of red tilapia bone gelatin powder addition on preference level of panna cotta
Autorzy
Ardiansyah
,
Junianto
,
Kurniawati N.
,
Rochima E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
World Scientific News
Rocznik
2019
Tom
115
Opis fizyczny
p.68-90,ref.
Twórcy
autor
Ardiansyah
Fisheries Major, Fisheries and Marine Science Faculty, Padjajaran University, Jatinangor 45363, West Java, Indonesia
autor
Junianto
Fisheries and Marine Science Faculty, Padjajaran University, Jatinangor 45363, West Java, Indonesia
autor
Kurniawati N.
Fisheries and Marine Science Faculty, Padjajaran University, Jatinangor 45363, West Java, Indonesia
autor
Rochima E.
Fisheries and Marine Science Faculty, Padjajaran University, Jatinangor 45363, West Java, Indonesia
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-64469394-0513-42d0-820d-fa3bb3ae0116
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.