PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2019 | 115 |

Tytuł artykułu

The effect of red tilapia bone gelatin powder addition on preference level of panna cotta

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

115

Opis fizyczny

p.68-90,ref.

Twórcy

autor
  • Fisheries Major, Fisheries and Marine Science Faculty, Padjajaran University, Jatinangor 45363, West Java, Indonesia
autor
  • Fisheries and Marine Science Faculty, Padjajaran University, Jatinangor 45363, West Java, Indonesia
  • Fisheries and Marine Science Faculty, Padjajaran University, Jatinangor 45363, West Java, Indonesia
autor
  • Fisheries and Marine Science Faculty, Padjajaran University, Jatinangor 45363, West Java, Indonesia

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-64469394-0513-42d0-820d-fa3bb3ae0116
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.