Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
2020
|
601
|
Tytuł artykułu
Effect of packaging method, storage time and conditions on the chicken thighs quality
Autorzy
Chmiel M.
,
Slowinski M.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
PL
Wpływ sposobu pakowania, czasu i warunków przechowywania na jakość ud kurcząt
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
animal thigh
chicken
packing method
modified atmosphere
gas composition
storage time
storage condition
quality characteristics
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
Rocznik
2020
Tom
601
Opis fizyczny
p.3-11,ref.
Twórcy
autor
Chmiel M.
Institute of Mechanical Engineering, Warsaw University of Life Sciences - SGGW, Warsaw, Poland
autor
Slowinski M.
Institute of Mechanical Engineering, Warsaw University of Life Sciences - SGGW, Warsaw, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.22630/ZPPNR.2020.601.6
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-63fdc528-572e-4941-8e54-4d57dc871e30
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.