Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
2013
Tom
57
Numer
01
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
01
artykuł:
European Beer Star 2012
(
Suliga M.
)
artykuł:
Konferencja SPOiW dla producentów mrożonych owoców i warzyw
(
Oleksy K.
)
artykuł:
"Polska Wódka" - polskie dobro niedostatecznie chronione i promowane
(
Jarosz L.
)
artykuł:
Zastosowanie bakterii fermentacji mlekowej jako kultur starterowych w kiszeniu warzyw
(
Piasecka-Jozwiak K.
,
Chablowska B.
,
Rozmierska J.
)
artykuł:
Krajowa Unia Producentów Soków podsumowała kolejny rok swej działalności
artykuł:
Widziane z Wiejskiej (103) Zmiany w projekcie ustawy o gospodarce opakowaniami i odpadami opakowaniowymi
(
Pokrywka T.
)
artykuł:
Historia, stan aktualny i perspektywy gorzelni rolniczych w Polsce. Cz.1. Trudna sytuacja gorzelni rolniczych i walka o przetrwanie w UE
(
Golisz E.
,
Drozdz B.
,
Kupczyk A.
,
Redlarski G.
)
artykuł:
Zagrożenia i szanse gorzelni rolniczych
(
Inorowicz J.
)
artykuł:
Ceny skupu owoców i warzyw w IV kwartale 2012 r.
(
Strojewska I.
,
Smolenski T.
,
Stepka G.
)
artykuł:
Handlowa dostępność wódek gatunkowych w rejonie Krakowa
(
Tarko T.
,
Duda-Chodak A.
,
Nowak K.
)
artykuł:
Mimo trudności lepsze wyniki branży spirytusowej
(
Wiwala L.
)
artykuł:
Brau Beviale 2012 - targi nr 1 dla przemysłu napojów w Europie (1)
(
Przegalinska M.
)
artykuł:
Intensywny rok w branży i działaniach Polskiej Rady Winiarstwa
(
Pawlowska E.
)
artykuł:
Owoce, warzywa, soki - ich kaloryczność i wartość odżywcza na tle zapotrzebowania na energię i składniki odżywcze. Cz.2. Wartość odżywcza i zdrowotna w świetle dozwolonych oświadczeń zdrowotnych
(
Plocharski W.
,
Markowski J.
,
Pytasz U.
,
Rutkowski K.
)
artykuł:
Ogłoszono laureatów Faces of Brewing 2012
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.