Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Mięso i Wędliny
2005
|
3
|
Tytuł artykułu
Konjac- nowy czynnik teksturotwórczy
Autorzy
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
guma konjac
wystepowanie
Azja
wlasciwosci
dodatki funkcjonalne
polisacharydy
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2005
Numer
3
Opis fizyczny
s.43,fot.
Twórcy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-63c1fb1a-c525-4894-a85c-27e0b835a134
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.