Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
2015
|
10
|
Tytuł artykułu
Naturalna barwa i aromat uzyskany dzięki zastosowaniu Scangold
Autorzy
Pelka P.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przemysl spozywczy
przemysl miesny
produkcja zywnosci
zywnosc
barwa
aromat
preparat Scangold
dodatki do zywnosci
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2015
Numer
10
Opis fizyczny
s.26-27,tab.,fot.
Twórcy
autor
Pelka P.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-63bf2247-f396-42f1-a5c1-6733efa9e27c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.