PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2015 | 4 |

Tytuł artykułu

Assessment of acrylamide levels in Polish food according to European Union recommendations

Warianty tytułu

PL
Ocena zawartości akrylamidu w żywności w Polsce w świetle zaleceń Unii Europejskiej

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
PL

Wydawca

-

Rocznik

Numer

4

Opis fizyczny

p.51-59,fig.,ref.

Twórcy

autor
  • Department of Commodity and Food Analysis, Faculty of Food Science, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Olsztyn, Poland
  • Department of Commodity and Food Analysis, Faculty of Food Science, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Olsztyn, Poland
autor
  • Department of Science and Food Analysis, Faculty of Food Science, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Plac Cieszynski 1, 10-957 Olsztyn, Poland
autor
  • Department of Commodity and Food Analysis, Faculty of Food Science, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Olsztyn, Poland
autor
  • Department of Commodity and Food Analysis, Faculty of Food Science, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Olsztyn, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-62c60c9c-2599-4078-a001-352454479211
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.