Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu. Nauki Inżynierskie i Technologie
2011
|
3(204)
|
Tytuł artykułu
Wpływ audytu dostawców na zapewnienie jakości i bezpieczeństwa żywnościowego produktów na przykładzie produkcji mieszanek piekarniczo-cukierniczych
Autorzy
Niewelt A.
,
Lesiow T.
Warianty tytułu
EN
Impact of audit of suppliers to ensure quality and safety of food products on the example of production of bakery-confectionery compounds
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
zywnosc
jakosc
zapewnienie jakosci
bezpieczenstwo zywnosci
audyt
dostawcy
weryfikacja
relacje biznesowe
mieszanki piekarsko-cukiernicze
standardy jakosciowe
standard BRC
systemy jakosci
Wydawca
-
Czasopismo
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu. Nauki Inżynierskie i Technologie
Rocznik
2011
Numer
3(204)
Opis fizyczny
s.131-151,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Niewelt A.
Katedra Analizy Jakości, Zakład Towaroznawstwa Żywności, Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu, Wrocław
autor
Lesiow T.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-62779b60-2760-479e-9e85-b55a94d8afe2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.