Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Technologii i Chemii Żywnosci
1970
|
19
|
Tytuł artykułu
Wpływ sposobu upłynniania skrobi na przebieg jej docukrzania enzymatycznego
Autorzy
Kujawski M.
,
Nowotny F.
Warianty tytułu
RU
Vlijanie sposoba szhizhenija krakhmala na process ego ehnzimaticheskogo dosakharivanija
EN
The influence of the starch liquefaction method on the course of its enzymatic saccharofication
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Technologii i Chemii Żywnosci
Rocznik
1970
Tom
19
Opis fizyczny
s.103-121,tab.,fot.,bibliogr.
Twórcy
autor
Kujawski M.
Katedra Technologii Rolnej, Wyższa Szkoła Rolnicza, Kraków
Zakład Fizjologii Roślin, Polska Akademia Nauk, Kraków
autor
Nowotny F.
Katedra Technologii Rolnej, Wyższa Szkoła Rolnicza, Kraków
Zakład Fizjologii Roślin, Polska Akademia Nauk, Kraków
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-61a0b133-7f45-4f37-9bec-d2c51c49f71c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.