Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Ichthyologica et Piscatoria
2016
|
46
|
1
|
Tytuł artykułu
Comparative efficacy of phytase from fish gut bacteria and a commercially available phytase in improving the nutritive value of sesame oilseed meal in formulated diets for fingerlings of rohu, Labeo rohita (Actinopterygii: Cypriniformes: Cyprinidae)
Autorzy
Roy T.
,
Dan S.K.
,
Banerjee G.
,
Nandi A.
,
Ghosh P.
,
Ray A.K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Ichthyologica et Piscatoria
Rocznik
2016
Tom
46
Numer
1
Opis fizyczny
P.9-23,fig.,ref.
Twórcy
autor
Roy T.
Department of Zoology, Fisheries Laboratory, Visva-Bharati University, Santiniketan-731235, West Bengal, India
autor
Dan S.K.
Department of Zoology, Fisheries Laboratory, Visva-Bharati University, Santiniketan-731235, West Bengal, India
autor
Banerjee G.
Department of Zoology, Fisheries Laboratory, Visva-Bharati University, Santiniketan-731235, West Bengal, India
autor
Nandi A.
Department of Zoology, Fisheries Laboratory, Visva-Bharati University, Santiniketan-731235, West Bengal, India
autor
Ghosh P.
Department of Zoology, Fisheries Laboratory, Visva-Bharati University, Santiniketan-731235, West Bengal, India
autor
Ray A.K.
Department of Zoology, Fisheries Laboratory, Visva-Bharati University, Santiniketan-731235, West Bengal, India
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.3750/AIP2016.46.1.02
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-613a92fb-2097-4f6e-a5a9-52428807cce4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.