Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
2015
|
48
|
2
|
Tytuł artykułu
Profil kwasów tłuszczowych i pojemność przeciwutleniająca serów podpuszczkowych i twarogowych
Autorzy
Ochrem A.
,
Zapletal P.
,
Pustkowiak H.
,
Zychlinska-Buczek J.
Warianty tytułu
EN
Fatty acid profile and antioxidant capacity of rennet and curd cheese
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
Rocznik
2015
Tom
48
Numer
2
Opis fizyczny
s.188-195,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Ochrem A.
Zakład Hodowli Bydła, Instytut Nauk o Zwierzętach, Uniwersytet Rolniczy im.Hugona Kołłątaja w Krakowie, Al.Mickiewicza 24/28, 30-059 Kraków
autor
Zapletal P.
Zakład Hodowli Bydła, Instytut Nauk o Zwierzętach, Uniwersytet Rolniczy im.Hugona Kołłątaja w Krakowie, Al.Mickiewicza 24/28, 30-059 Kraków
autor
Pustkowiak H.
Zakład Hodowli Bydła, Instytut Nauk o Zwierzętach, Uniwersytet Rolniczy im.Hugona Kołłątaja w Krakowie, Al.Mickiewicza 24/28, 30-059 Kraków
autor
Zychlinska-Buczek J.
Zakład Hodowli Bydła, Instytut Nauk o Zwierzętach, Uniwersytet Rolniczy im.Hugona Kołłątaja w Krakowie, Al.Mickiewicza 24/28, 30-059 Kraków
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-60edb8e6-c421-42c0-9004-e6252ec4c5a2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.