PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2015 | 48 | 2 |

Tytuł artykułu

Profil kwasów tłuszczowych i pojemność przeciwutleniająca serów podpuszczkowych i twarogowych

Warianty tytułu

EN
Fatty acid profile and antioxidant capacity of rennet and curd cheese

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

48

Numer

2

Opis fizyczny

s.188-195,rys.,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Hodowli Bydła, Instytut Nauk o Zwierzętach, Uniwersytet Rolniczy im.Hugona Kołłątaja w Krakowie, Al.Mickiewicza 24/28, 30-059 Kraków
autor
  • Zakład Hodowli Bydła, Instytut Nauk o Zwierzętach, Uniwersytet Rolniczy im.Hugona Kołłątaja w Krakowie, Al.Mickiewicza 24/28, 30-059 Kraków
  • Zakład Hodowli Bydła, Instytut Nauk o Zwierzętach, Uniwersytet Rolniczy im.Hugona Kołłątaja w Krakowie, Al.Mickiewicza 24/28, 30-059 Kraków
  • Zakład Hodowli Bydła, Instytut Nauk o Zwierzętach, Uniwersytet Rolniczy im.Hugona Kołłątaja w Krakowie, Al.Mickiewicza 24/28, 30-059 Kraków

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-60edb8e6-c421-42c0-9004-e6252ec4c5a2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.