Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
2018
|
05
|
Tytuł artykułu
Sery zwarowe - alternatywa dla serwatki
Autorzy
Zulewska J.
Warianty tytułu
EN
Acid-heat coagulated cheese - alternative for whey
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
sery miekkie
sery zwarowe
technologia produkcji
serowarstwo
procesy technologiczne
ser ricotta
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
2018
Numer
05
Opis fizyczny
s.3-7,rys.,fot.,bibliogr.
Twórcy
autor
Zulewska J.
Katedra Mleczarstwa i Zarządzania Jakością, Wydział Nauki o Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-60df6338-934d-4e5d-a412-7ead74967274
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.