PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2016 | 15 | 2 |

Tytuł artykułu

Sensory qualities of pastry products enriched with dietary fiber and polyphenolic substances

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

15

Numer

2

Opis fizyczny

p.161-170,fig.,ref.

Twórcy

autor
  • Department of Food Service and Catering, Poznan University of Life Sciences, Wojska Polskiego 31, 60-624 Poznan, Poland
autor
  • Department of Food Service and Catering, Poznan University of Life Sciences, Wojska Polskiego 31, 60-624 Poznan, Poland
  • Department of Food Service and Catering, Poznan University of Life Sciences, Wojska Polskiego 31, 60-624 Poznan, Poland
  • Department of Food Service and Catering, Poznan University of Life Sciences, Wojska Polskiego 31, 60-624 Poznan, Poland
autor
  • Department of Paediatric Gastroenterology and Metabolic Diseases, Poznan University of Medical Sciences, Szpitalna 27/33, Poznan, Poland
  • Department of Food Service and Catering, Poznan University of Life Sciences, Wojska Polskiego 31, 60-624 Poznan, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-60d2af38-d43d-4f89-95f9-6e9f87512257
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.