Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
1984
|
38
|
3
|
Tytuł artykułu
Możliwość zastosowania tkanki z mechanicznego odmięśniania kości w mięsnych i półmięsnych wyrobach garmażeryjnych
Autorzy
Zalewski S.
,
Barylko-Pikielna N.
,
Kokoniec K.
,
Czajka J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
gastronomia
wyroby garmazeryjne
mieso odkostnione mechanicznie
wlasciwosci fizykochemiczne
sklad chemiczny
obrobka termiczna
wlasciwosci
zamienniki miesa
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1984
Tom
38
Numer
3
Opis fizyczny
s.16-18,tab.,wykr.
Twórcy
autor
Zalewski S.
Instytut Żywienie Człowieka, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
autor
Barylko-Pikielna N.
Instytut Żywienia i Żywności, Warszawa
autor
Kokoniec K.
autor
Czajka J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-60a325d8-5b0c-42c0-838b-6ebbe2ba005a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.