Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
1991
|
43
|
01
|
Tytuł artykułu
Aspekty technologiczne i zdrowotne stosowania soli kuchennej w przetwórstwie
Autorzy
Mroczek J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
sol kuchenna
przetworstwo miesa
sod
zdrowie czlowieka
zywnosc
kielbasy parzone
wartosc technologiczna
procesy technologiczne
analiza sensoryczna
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
1991
Tom
43
Numer
01
Opis fizyczny
s.23-24,bibliogr.
Twórcy
autor
Mroczek J.
Katedra Produktów Białkowych i Tłuszczowych, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-60739fcb-3896-40ef-ae79-ffc5f833c5df
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.