Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Weterynaria
2000
|
60
|
Tytuł artykułu
Mikrobiologiczna ocena jakości zdrowotnej wybranych przetworów mięsnych rynku wrocławskiego
Autorzy
Kosek-Paszkowska K.
Warianty tytułu
EN
Microbiological valuation of sanitary quality of some meat products from local market
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
mikrobiologia zywnosci
przetwory miesne
kielbasy
jakosc zdrowotna
ocena mikrobiologiczna
bezpieczenstwo zdrowotne
system HACCP
zaklady miesne
stan sanitarny
Wroclaw
rynek miesny
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Weterynaria
Rocznik
2000
Tom
60
Opis fizyczny
s.25-51,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Kosek-Paszkowska K.
Katedra Higieny Produktów Zwierzęcych, Akademia Rolnicza we Wrocławiu, Wrocław
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-60635b38-abdd-4309-8468-cbc8d5a6e828
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.