PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2015 | 69 | 06 |

Tytuł artykułu

Dla ochłody

Autorzy

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Wydawca

-

Rocznik

Tom

69

Numer

06

Opis fizyczny

s.6-8,fot.,bibliogr.

Twórcy

  • Katedra Technologii Gastronomicznej i Higieny Żywności, Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa

Bibliografia

  • 1. Byrne D. (2001): Food Safety, Health and Nutrition - Energing, Food Business Forum on Global Standards for Food Safety, Geneva.
  • 2. Grzesińska W. 1999: Urządzenia chłodnicze, w: NeryngA. [red.]: Wyposażenie zakładów gastronomicznych z elementami techniki i projektowania, Wydawnictwo SGGW, Warszawa
  • 3. Grzesińska W.: W szoku: Przegląd Gastronomiczny 3/2005; s. 4;
  • 4. Grzesińska W. (2012): Organizacja procesu produkcyjnego w zakładach gastronomicznych., w: Kucharz & Gastronom [Praca zbiorowa], Rea
  • 5. Neryng A., Grzesińska W. (2003): Urządzenia chłodnicze, w: Neryng A. [red.]: Wyposażenie zakładów gastronomicznych z elementami techniki i projektowania, Wydawnictwo SGGW, Warszawa
  • 6. Stobińska H., Żakowska Z. (2000): Mikrobiologia i higiena w przemyśle spożywczym. Politechnika Łódzka, Łódź.
  • 7. Szymanik A. (2006): Nowe sterowniki EKC102,202,204 firmy Dan-foss; Chłodnictwo, 5, s. 22;

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-6052c8e1-3fe4-4bc4-b0e6-af2dcacba3f5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.