Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
1977
|
28
|
6
|
Tytuł artykułu
Motywacje i kryteria jakości zdrowotnej środków spożywczych w ustawodawstwach żywnościowych
Autorzy
Sadowska H.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Motivations and criteria of food quality in food law
Języki publikacji
PL
Abstrakty
RU
EN
Słowa kluczowe
PL
jakosc zdrowotna
produkty spozywcze
ustawodawstwo
warunki zdrowotne
ochrona czlowieka
badania naukowe
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1977
Tom
28
Numer
6
Opis fizyczny
s.525-532
Twórcy
autor
Sadowska H.
Departament Inspekcji Sanitarnej, Ministerstwo Zdrowia i Opieki Społecznej w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-5fc777e9-77fa-4138-b899-73f3236846c5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.