Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gazeta Cukrownicza
1989
|
97
|
08-12
|
Tytuł artykułu
Określenie ilości cukru w melasie na podstawie analizy soku buraków cukrowych
Autorzy
Devillers P.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przemysl cukrowniczy
produkcja cukru
melasa
sok buraczany
EN
sugar industry
sugar production
molasses
beet juice
Wydawca
-
Czasopismo
Gazeta Cukrownicza
Rocznik
1989
Tom
97
Numer
08-12
Opis fizyczny
s.164-165
Twórcy
autor
Devillers P.
Bibliografia
Uwagi
PL
[Sucrerie Francais 1988, nr 6, s.190-200]
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-5fb34ab1-1585-4cf5-8976-5f7f3d664f91
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.