Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
2019
|
63
|
01-02
|
Tytuł artykułu
Kombucha i co dalej?
Autorzy
Bogacz A.
Warianty tytułu
EN
Kombucha and what next?
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
napoje
kombucza
rynek wewnetrzny
Polska
herbata zielona
herbata Matcha
herbata yerba mate
kawa Cold Brew Coffee
herbata Cold Brew Tea
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
2019
Tom
63
Numer
01-02
Opis fizyczny
s.34,fot.
Twórcy
autor
Bogacz A.
AKB Consulting, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-5f5b17e2-acee-4661-a1d4-2c35738473ce
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.