PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1984 | 33 | 04 |

Tytuł artykułu

Aflatoksyny B i G w serach

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

33

Numer

04

Opis fizyczny

s.7-8,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Higieny Żywności i Żywienia, Katedra Żywienia Człowieka, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego - Akademia Rolnicza w Warszawie, Warszawa
  • Zakład Higieny Żywności i Żywienia, Katedra Żywienia Człowieka, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego - Akademia Rolnicza w Warszawie, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-5ec2d337-4221-4f66-8c18-74b3e0251392
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.