Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zagadnienia Doradztwa Rolniczego
2020
|
4
|
Tytuł artykułu
Procesy kształtujące zawartość witaminy D w grzybach
Autorzy
Kobus-Cisowska J.
,
Zawadzka A.
Warianty tytułu
EN
Process influencing the vitamin D content in mushrooms
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
grzyby
grzyby jadalne
pieczarki
boczniaki
twardziak shii-take
witamina D
zawartosc witaminy D
promieniowanie ultrafioletowe
synteza witaminy D
przechowywanie
obrobka termiczna
biodostepnosc
Wydawca
-
Czasopismo
Zagadnienia Doradztwa Rolniczego
Rocznik
2020
Numer
4
Opis fizyczny
s.69-79,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Kobus-Cisowska J.
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań
autor
Zawadzka A.
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-5e755bb2-166b-4692-9266-8d51ee0be138
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.