PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2014 | 47 | 3 |

Tytuł artykułu

Częstotliwość spożycia wybranych produktów zbożowych przez młodzież w wieku 16–18 lat

Warianty tytułu

EN
Frequency of selected cereal products consumption by young people aged 16-18

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

47

Numer

3

Opis fizyczny

s.330-335,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Instytut Dietetyki, Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Nysie, ul.Ujejskiego 12, 48-300 Nysa
autor
  • Instytut Dietetyki, Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Nysie, ul.Ujejskiego 12, 48-300 Nysa
  • Instytut Dietetyki, Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Nysie, ul.Ujejskiego 12, 48-300 Nysa
  • Instytut Dietetyki, Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Nysie, ul.Ujejskiego 12, 48-300 Nysa
autor
  • Instytut Dietetyki, Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Nysie, ul.Ujejskiego 12, 48-300 Nysa
autor
  • Instytut Dietetyki, Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Nysie, ul.Ujejskiego 12, 48-300 Nysa
autor
  • Instytut Dietetyki, Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Nysie, ul.Ujejskiego 12, 48-300 Nysa

Bibliografia

Uwagi

Rekord w opracowaniu

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-5e744937-3229-4fdd-931e-12c10af78608
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.