Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
2014
|
47
|
3
|
Tytuł artykułu
Częstotliwość spożycia wybranych produktów zbożowych przez młodzież w wieku 16–18 lat
Autorzy
Calyniuk B.
,
Misiarz M.
,
Zolotenka-Synowiec M.
,
Grochowska-Niedworok E.
,
Malczyk E.
,
Wyka J.
,
Filarska M.
Warianty tytułu
EN
Frequency of selected cereal products consumption by young people aged 16-18
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
Rocznik
2014
Tom
47
Numer
3
Opis fizyczny
s.330-335,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Calyniuk B.
Instytut Dietetyki, Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Nysie, ul.Ujejskiego 12, 48-300 Nysa
autor
Misiarz M.
Instytut Dietetyki, Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Nysie, ul.Ujejskiego 12, 48-300 Nysa
autor
Zolotenka-Synowiec M.
Instytut Dietetyki, Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Nysie, ul.Ujejskiego 12, 48-300 Nysa
autor
Grochowska-Niedworok E.
Instytut Dietetyki, Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Nysie, ul.Ujejskiego 12, 48-300 Nysa
autor
Malczyk E.
Instytut Dietetyki, Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Nysie, ul.Ujejskiego 12, 48-300 Nysa
autor
Wyka J.
Instytut Dietetyki, Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Nysie, ul.Ujejskiego 12, 48-300 Nysa
autor
Filarska M.
Instytut Dietetyki, Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Nysie, ul.Ujejskiego 12, 48-300 Nysa
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-5e744937-3229-4fdd-931e-12c10af78608
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.