Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
2015
|
59
|
07
|
Tytuł artykułu
Prawie wszystko o enzymatycznym poprawianiu jakości mąki pszennej
Autorzy
Jurga R.
Warianty tytułu
EN
Almost everything about enzymatic improvement of wheat flour
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
maka pszenna
polepszanie jakosci
jakosc
dodatki do zywnosci
enzymy
amylazy
alfa-amylazy
glukoamylaza
hemiceluloza
ksylanazy
esterazy
oksydazy
glukooksydaza
lipooksygenaza
oksydaza askorbinianowa
dehydrogenaza glutationowa
enzymy lipolityczne
lipaza
fosfolipaza A1
fosfolipaza A2
glikolipaza
transglutaminazy
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
2015
Tom
59
Numer
07
Opis fizyczny
s.10-14
Twórcy
autor
Jurga R.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-5e17ff62-50aa-4b4f-bb13-a68570609dc3
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.