PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2021 | 75 | 03 |

Tytuł artykułu

Mięso in vitro - dylematy producentów oraz konsumentów

Autorzy

Warianty tytułu

EN
In vitro meat - dilemmas of producers and consumers

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

75

Numer

03

Opis fizyczny

s.12,14,16-17,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Technologii Mięsa, Katedra Technologii i Oceny Żywności, Instytut Nauk o Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-5df96739-3432-4259-93cd-fb30a90722ac
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.