Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
1985
Tom
33
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Zawód po pradziadkach
artykuł:
Piekarzom i cukiernikom w 1985 roku
artykuł:
Optymalna wielkość piekarni wiejskiej. Część II. Czas pracy i zdolność produkcyjna piekarni
(
Kowalcztyk C.
,
Ratajczak P.
)
artykuł:
Perspektywy mechanizacji produkcji chleba formowego
(
Oleksy J.
)
artykuł:
Dostawy maszyn i urządzeń dla piekarnictwa w 1985r.
(
Zyto R.
)
artykuł:
Newralgiczne punkty długich linii
artykuł:
Plan perspektywiczny Zakładów im. "22 Lipca"
(
Rozmus M.
)
artykuł:
Szansa do wykorzystania
(
Chylek E.
)
artykuł:
Srebrne wesele "Kasztelanki" w Bieczu
(
Lubczynska H.
)
artykuł:
Informacja o pracy Zakładowego Laboratorium Badawczego Śląskich ZPC w Zabrzu
(
Kasprzycka J.
)
artykuł:
Placek z Murowanej
(
Martyunowski K.
)
artykuł:
Zakażenia mikrobiologiczne w zaiarnie kakaowym i półproduktach
(
Kosmala M.
,
Buchacz D.
)
artykuł:
Harmonogramy produkcji
(
Kownacki J.
)
artykuł:
Pojedyncze maszyny tworzą ciągi technologiczne
artykuł:
Minęło 15 lat działalności Oddziału ZBPP w Bydgoszczy
(
Sadkiewicz K.
)
artykuł:
Określanie normy zużycia energii w zakładach piekarskich
(
Wojdalski J.
)
artykuł:
Z prac Rady Konsultacyjnej Piekarzy
artykuł:
Z historii warszawskiego cukiernictwa
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.