Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Mięso i Wędliny
2005
|
4
|
Tytuł artykułu
Podstawowy skład chemiczny oraz zawartość histaminy w mięsie sarny
Autorzy
Czerniejewska-Surma B.
,
Kosciolowska A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
dziczyzna
mieso z sarny
histamina
wartosc odzywcza
zwierzeta lowne
sklad chemiczny
analiza sensoryczna
szynka
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2005
Numer
4
Opis fizyczny
s.43-46,rys.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Czerniejewska-Surma B.
Katedra Towaroznawstwa i Oceny Jakości, Akademia Rolnicza w Szczecinie, Szczecin
autor
Kosciolowska A.
Katedra Towaroznawstwa i Oceny Jakości, Akademia Rolnicza w Szczecinie, Szczecin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-5d7a911e-829a-4bff-b3ba-d8dd910336ee
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.