Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Electronic Journal of Polish Agricultural Universities. Series Food Science and Technology
2006
|
09
|
4
|
Tytuł artykułu
An assessment of fat substitution with buckwheat seed preparation on the quality of comminuted meat products
Autorzy
Dolatowski Z. J.
,
Karwowska M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
meat product
fat substitution
buckwheat
seed
texture
colour
lipid oxidation
fat reduction
thiobarbituric acid
statistical analysis
Wydawca
-
Czasopismo
Electronic Journal of Polish Agricultural Universities. Series Food Science and Technology
Rocznik
2006
Tom
09
Numer
4
Opis fizyczny
http://www.ejpau.media.pl/volume9/issue4/art-43.html
Twórcy
autor
Dolatowski Z. J.
Department of Meat Technology and Food Quality, Agricultural University of Lublin, 8 Skromna St, 20-704 Lublin, Poland
autor
Karwowska M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-5d1d27b9-5980-4c78-a3a9-7580d32731eb
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.