Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
1967
|
16
|
11
|
Tytuł artykułu
Badanie przyczyn występowania nierozpuszczalnych części w mleku w proszku
Autorzy
Pawlak S.
,
Lochowska H.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
mleczarstwo
przetwory mleczne
mleko spozywcze
mleko w proszku
mleko pelne
zanieczyszczenia zywnosci
zanieczyszczenia mechaniczne
zanieczyszczenia nierozpuszczalne
zrodla zanieczyszczen
proszkowanie mleka
przesiewanie
jakosc zywnosci
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
1967
Tom
16
Numer
11
Opis fizyczny
s.20-23,tab.,fot.,wykr.
Twórcy
autor
Pawlak S.
Instytut Przemysłu Mleczarskiego, Warszawa
autor
Lochowska H.
Instytut Przemysłu Mleczarskiego, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-5cd323d3-c073-4790-8dc4-15c5755936c6
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.