PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1980 | 31 | 6 |

Tytuł artykułu

Barwienie żywności w świetle metod wykrywania barwników syntetycznych oraz ich oznaczania w środkach spożywczych

Autorzy

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

RU
Okrashivanie pishhevykh produktov v svete metodov obnaruzhenija i opredelenija sinteticheskikh krasitelejj v ehtikh produktakh
EN
Food dyeing in the aspect of the methods used for detection of synthetic dyes and their determination in food products

Języki publikacji

PL

Abstrakty

RU
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

31

Numer

6

Opis fizyczny

s.587-592,tab.

Twórcy

  • Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-5c464817-8792-41a6-b003-737ee08bfa88
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.