Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
1954
|
05
|
4
|
Tytuł artykułu
Badania nad metodą enzymatyczno-mikrobiologiczną oznaczania kwasu askorbinowego i dehydroaskorbinowego w obecności reduktonów
Autorzy
Bogdanska H.
,
Desperak-Secomska B.
,
Szczyglowa M.
Warianty tytułu
RU
Issledovanie metodiki ehnzimaticheski-mikrobiologicheskogo opredelenija askorbinovojj i degidroaskorbinovojj kisloty v prisutsvii reduktonov
EN
Studies on the enzymatic-microbiological method of determining ascorbic acid and dehydroascorbic acid in the presence of reducing agents
Języki publikacji
PL
Abstrakty
RU
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1954
Tom
05
Numer
4
Opis fizyczny
s.327-348,rys.,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Bogdanska H.
Sekcja Badań Witaminologicznych, Dział Technologii Owoców, Instytut Sadownictwa w Skierniewicach, Skierniewice
Dział Higieny Żywienia, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
autor
Desperak-Secomska B.
Sekcja Badań Witaminologicznych, Dział Technologii Owoców, Instytut Sadownictwa w Skierniewicach, Skierniewice
Dział Higieny Żywienia, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
autor
Szczyglowa M.
Sekcja Badań Witaminologicznych, Dział Technologii Owoców, Instytut Sadownictwa w Skierniewicach, Skierniewice
Dział Higieny Żywienia, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-5c08a51e-7ed0-4716-b651-676977f015e6
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.