Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
2016
|
01
|
Tytuł artykułu
Obniżanie zawartości soli w wyrobach - tendencja czy stały trend
Autorzy
Makala H.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zywienie czlowieka
sol kuchenna
zywienie racjonalne
styl zycia
spozycie zywnosci
dieta
zdrowie czlowieka
przetwory miesne
mieszanki przyprawowe
zawartosc soli kuchennej
obnizanie zawartosci soli
trendy
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2016
Numer
01
Opis fizyczny
s.18-20,fot.
Twórcy
autor
Makala H.
Zakład Technologii Mięsa i Tłuszczu, Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-5c0585c2-5b80-41bf-9eef-90e2912f8e4d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.