Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
2014
|
68
|
09
|
Tytuł artykułu
Czyste wytyczne. Dobre praktyki w żywieniu zbiorowym wg Komisji Kodeksu Żywnościowego (CAC) FAO/WHO - cz.3
Autorzy
Dzwolak W.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zywienie zbiorowe
zaklady gastronomiczne
pracownicy
higiena osobista
higiena zywnosci
warunki higieniczne
Kodeks Zywnosciowy
wymagania higieniczne
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2014
Tom
68
Numer
09
Opis fizyczny
s.4-5,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Dzwolak W.
Katedra Mleczarstwa i Zarządzania Jakością, Wydział Nauk o Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-5b4ffdc8-a7ba-4991-a9f1-333f1200a741
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.