Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
1981
|
32
|
3
|
Tytuł artykułu
Badanie mikrobiologiczne suszy warzywnych i przypraw
Autorzy
Stec E.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
RU
Mikrobiologicheskie issledovanija sushjenykh ovoshhejj i priprav
EN
Microbiological investigation of dried vegetables and seasonings
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
Słowa kluczowe
PL
warzywa suszone
przyprawy
badania mikrobiologiczne
zanieczyszczenia zywnosci
mikroorganizmy
bezpieczenstwo zywnosci
bakterie
plesnie
higiena produkcji
warunki sanitarno-higieniczne
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1981
Tom
32
Numer
3
Opis fizyczny
s.229-235,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Stec E.
Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-5b137984-78b2-4afa-8421-56693cd7ff6d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.