Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Nauki Inżynierskie i Technologie
Rocznik
2016
Tom
---
Numer
1(20)
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1(20)
artykuł:
Analysis of knowledge and consumer preferences in the field of organic food
(
Janiak E.
,
Orzechowska-Przybyla K.
,
Lesiow T.
)
artykuł:
Charakterystyka użytkowa i właściwości fizykochemiczne naturalnej substancji słodzącej taumatyny
(
Drzewiecka A.
)
artykuł:
Ocena informacji przekazywanych konsumentom na temat obecności alergenów
(
Derewiaka D.
,
Sobieraj E.
,
Druzynska B.
,
Kowalska J.
,
Wolosiak R.
,
Ciecierska M.
,
Majewska E.
)
artykuł:
Wpływ wybranych metod obróbki cieplnej na cechy sensoryczne mięsa
(
Pomianowski J. F.
,
Zmijewski T.
,
Mozolewski W.
)
artykuł:
Recenzja monografii naukowej pt. Meat Quality - Genetic and Environmental Factors
(
Janicki A.
)
artykuł:
Wpływ dodatku mikrokapsułkowanych ekstraktów z łuski cebuli na wybrane właściwości pieczywa pszennego
(
Czaja A.
,
Gertchen M.
,
Wyspianska D.
,
Czubaszek A.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.