PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1977 | 24 | 3 |

Tytuł artykułu

Intensywne metody produkcji a jakość żywności

Autorzy

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

RU
Intensivnye metody proizvodstva i kachestvo poshhi
EN
Intensive methods of production and food quality

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

24

Numer

3

Opis fizyczny

s.3-12

Twórcy

autor
  • Wydział Nauk Rolniczych i Leśnych w Warszawie, Polska Akademia Nauk, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-5aebe447-1afb-4d15-ae96-02cc0edf205f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.