PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2015 | 43 | 3 |

Tytuł artykułu

Możliwość wykorzystania pozostałości z produkcji grzybów w żywieniu drobiu

Warianty tytułu

EN
The possibility of using residues from mushroom production in nutrition of poultry
RU
Vozmozhnost' ispol'zovanija ostatkov proiskhodjashhikh iz proizvodstva kul'tivirovannykh gribov v kormlenii

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Wydawca

-

Rocznik

Tom

43

Numer

3

Opis fizyczny

s.86-89,tab.,fot.

Twórcy

  • Katedra Warzywnictwa, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań
autor
  • Katedra Warzywnictwa, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań
  • Katedra Warzywnictwa, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-5a7ce47e-0e31-4d9f-acd2-8cb5ec3e08d7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.