Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Magazyn Przemysłu Mięsnego
2006
|
03
|
Tytuł artykułu
Aktualne technologie rozmrażania mięsa
Autorzy
Kondratowicz J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
mieso wolowe
czystosc mikrobiologiczna
gazy skroplone
ciekly azot
mieso mrozone
zamrazanie
wlasciwosci fizykochemiczne
chlodnictwo
jakosc sensoryczna
ciekly dwutlenek wegla
Wydawca
-
Czasopismo
Magazyn Przemysłu Mięsnego
Rocznik
2006
Numer
03
Opis fizyczny
s.72,74-75,wykr.
Twórcy
autor
Kondratowicz J.
Katedra Towaroznawstwa Surowców Zwierzęcych, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-5a5b3a26-ca68-4502-bdef-425b77ed3b0b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.