Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2015
Tom
69
Numer
10
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
10
artykuł:
Przeszłość ożywia gastronomię
(
Zatyka M.
)
artykuł:
Gościnna Polana
(
Matuszak D.
)
artykuł:
Najczęściej popełniane błędy w zarządzaniu hotelami (V) Czyste wymagania
(
Kowalik A.
)
artykuł:
Global Sushi Challenge 2015
artykuł:
Bomba z opóźnionym zapłonem. Toksyna botulinowa
(
Dzwolak W.
)
artykuł:
Wygoda w kuchni. Produkty wygodne dla gastronomii - półprodukty
(
Czerwinska D.
)
artykuł:
Żywienie w przedszkolu i szkole (III) Nowe przepisy
(
Kolanowski W.
)
artykuł:
Funkcjonalny bar. Organizacja baru
artykuł:
Świńskie ucho i kawałek nóżki. Podróże po Europie
(
AW
)
artykuł:
Francuski przysmak rodem z Polski. La Tarte Tropezienne
(
Wrona A.
)
artykuł:
Nieznajomość prawa szkodzi. Prawo, a bezpieczeństwo żywności
(
Obara J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.