Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Piekarstwo. Specjalistyczne Czasopismo dla Piekarzy
2015
|
3
|
Tytuł artykułu
Tłuszcze smażalnicze - jakość i bezpieczeństwo produkcji
Autorzy
Borowy T.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
tluszcze smazalnicze
bezpieczenstwo
jakosc
uwodornienie
frytura
kwasy tluszczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Piekarstwo. Specjalistyczne Czasopismo dla Piekarzy
Rocznik
2015
Numer
3
Opis fizyczny
s.36-39,fot.
Twórcy
autor
Borowy T.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-5a48d789-e87b-4bbe-9d7d-1768b6c19747
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.