Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Mięso i Wędliny
1995
|
4
|
Tytuł artykułu
Uwarunkowania produkcji i wykorzystania mięsa koziego
Autorzy
Cegielka J.
,
Tyburcy A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
przemysl miesny
mieso kozie
Polska
koziolki
miesnosc
wydajnosc rzezna
kruchosc miesa
kozlecina
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
1995
Numer
4
Opis fizyczny
s.4,6,fot.
Twórcy
autor
Cegielka J.
autor
Tyburcy A.
Katedra Technologii Żywnosci, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-5a2b0bab-e605-4a63-bf41-abf3bd9207cb
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.