Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Drobiarstwa
1990
|
07
|
Tytuł artykułu
Ubytek masy jaj w wyniku parowania jako wskaźnik oceny jakości skorupy
Autorzy
Dohnal J.M.
,
Kielczewski K.
,
Lakota P.
,
Pospiech M.
Warianty tytułu
EN
Egg mass losses by evaporation as a measure of shell quality
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Drobiarstwa
Rocznik
1990
Numer
07
Opis fizyczny
s.41-50,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Dohnal J.M.
Zakład Hodowli Drobiu Nieśnego, Centralny Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Drobiarstwa w Poznaniu, Plac Wolności 5, 60-967 Poznań
autor
Kielczewski K.
Zakład Hodowli Drobiu Nieśnego, Centralny Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Drobiarstwa w Poznaniu, Plac Wolności 5, 60-967 Poznań
autor
Lakota P.
Zakład Hodowli Drobiu Nieśnego, Centralny Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Drobiarstwa w Poznaniu, Plac Wolności 5, 60-967 Poznań
autor
Pospiech M.
Zakład Hodowli Drobiu Nieśnego, Centralny Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Drobiarstwa w Poznaniu, Plac Wolności 5, 60-967 Poznań
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-5a10f2ae-0058-4a82-83e3-3d2788ff6b41
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.