Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Technica Agraria
2006
|
05
|
1
|
Tytuł artykułu
Warunki blanszowania a wybrane właściwości fizyczne żółtej fasoli szparagowej przeznaczonej do mrożenia
Autorzy
Domin M.
,
Kluza F.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Blanching conditions and some physical properties of yellow french bean for freezing
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Technica Agraria
Rocznik
2006
Tom
05
Numer
1
Opis fizyczny
s.3-17,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Domin M.
autor
Kluza F.
Bibliografia
Uwagi
PL
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-59dca884-4367-4c98-8211-687fde0ecf41
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.