Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
2016
|
49
|
3
|
Tytuł artykułu
Zawartość witaminy C w warzywach i owocach pochodzących z upraw konwencjonalnych i ekologicznych
Autorzy
Bobrowska-Korczak B.
,
Wojcik A.
,
Tokarz A.
Warianty tytułu
EN
The content of vitamin C in vegetables and fruits from ecological and conventional production
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
Rocznik
2016
Tom
49
Numer
3
Opis fizyczny
s.225-228,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
Bobrowska-Korczak B.
Zakład Bromatologii, Warszawski Uniwersytet Medyczny w Warszawie, Warszawa
autor
Wojcik A.
Zakład Bromatologii, Warszawski Uniwersytet Medyczny w Warszawie, Warszawa
autor
Tokarz A.
Zakład Bromatologii, Warszawski Uniwersytet Medyczny w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-59da9e07-4895-479e-8df7-fb46888367a9
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.