PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1969 | 16 |

Tytuł artykułu

Oksydacyjne zmiany w mleku i jego lipidach w toku trzydniowego przechowywania w stanie schłodzonym

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

RU
Oksidacionnye izmenenija v moloke i ego lipidakh v processe trekhdnevnogo khranenija v okhlazhdennom sostojanii
EN
Oxidative changes in milk and its lipids in the course of three-days cold storage of milk

Języki publikacji

PL

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

16

Opis fizyczny

s.49-60,tab.,wykr.,bibliogr.

Twórcy

  • Katedra Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
autor
  • Katedra Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
  • Katedra Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
autor
  • Katedra Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-597c810b-5ae5-483e-bad2-99ca72c5104e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.