Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
1991
|
43
|
09
|
Tytuł artykułu
Próba wstępnej selekcji tusz wieprzowych ze względu na zapach knurzy z zastosowaniem testu przypiekania mięsa i tłuszczu karkówki
Autorzy
Wajda S.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
trzoda chlewna
przemysl miesny
knurki
zapach knurzy
tusze wieprzowe
tucz
eliminacja zapachu
metodyka badan
karkowka
wyniki badan
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
1991
Tom
43
Numer
09
Opis fizyczny
s.14-17,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Wajda S.
Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-58f222ee-1edd-4991-9363-476884fc49bb
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.