PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1986 | 40 | 2 |

Tytuł artykułu

Kształtowanie się wskaźników wartości zywieniowej (INQ) mięsa indyczego przy zastosowaniu różnych metod obróbki termicznej

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

40

Numer

2

Opis fizyczny

s.18-19,rys.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Technologii Gastronomicznej, Katedra Żywienia Człowieka, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
autor
  • Zakład Higieny Żywności i Żywienia, Katedra Żywienia Człowieka, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
  • Zakład Technologii Gastronomicznej, Katedra Żywienia Człowieka, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-58a014c0-b522-4235-9f4d-ce1508d56fcd
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.