Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Annals of Warsaw University of Life Sciences - SGGW. Animal Science
2019
|
58[1]
|
Tytuł artykułu
Comparison of the effect of lactic acid bacteria added to feed or water on growth performance, health status and gut microbiota of chickens broilers
Autorzy
Kuprys-Carus M.
,
Michalczuk M.
,
Chablowska B.
,
Stefanska I.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
PL
Wpływ bakterii kwasu mlekowego dodanych do paszy lub wody pitnej na wyniki produkcyjne, zdrowotność i mikroflorę przewodu pokarmowego kurcząt brojlerów
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
chicken
broiler chicken
lactic acid bacteria
drinking water
feed additive
probiotic preparation
growth performance
health status
gut microflora
blood parameter
Wydawca
-
Czasopismo
Annals of Warsaw University of Life Sciences - SGGW. Animal Science
Rocznik
2019
Tom
58[1]
Opis fizyczny
p.55-67,ref.
Twórcy
autor
Kuprys-Carus M.
Institute of Agricultural and Food Biotechnology prof. W. Dąbrowski, Department of Fermentation Technology, Warsaw, Poland
autor
Michalczuk M.
Faculty of Animal Science, Warsaw University of Life Sciences-SGGW, Warsaw, Poland
autor
Chablowska B.
Institute of Agricultural and Food Biotechnology prof. W. Dąbrowski, Department of Fermentation Technology, Warsaw, Poland
autor
Stefanska I.
Faculty of Veterinary Medicine, Warsaw University of Life Sciences-SGGW, Warsaw, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.22630/AAS.2019.58.1.7
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-5838dcaa-34c1-4a55-b4d4-6c5ee6389c52
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.